Ispod bele ponjave vire bose krvave noge: Leš ubijene žene u Rakovici još leži na parkingu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispod bele ponjave vire bose krvave noge: Leš ubijene žene u Rakovici još leži na parkingu

Užasne scene u naselju

Novinari portala SrbijaDanas.com su trenutno na licu mesta. Na mestu zločina se i dalje nalaze oba leša.

Forenzičari su na licu mesta. Ispod bele ponjave vide se bose krvave noge žene. Ona je ukočena, delimično savijenih nogu.

Maja Đ. (1979) i Marko Nikolić (1974) su inače razvedeni, a Marko od 2016. godine ima pravo da viđa dete povremeno. Danas je došao u Centar za socijalni rad, kao i svake srede da sina (4) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrati majci. Međutim, posvađao s bivšom ženom i onda je krenuo pravi pakao. Prvo je udavio sina ispred centra,  kome su pri tom činu polomljeni ključna kost i lobanja.

Užasnuta žena je počela da beži, ali monstrum ju je sustigao i presudio joj nožem.

Radnici Centra za socijalni rad su se umešali, pokušavali su da spasu nju i mališana, a u opštem metežu su ranjeni i jedan slučajni prolaznik kao i dve radnice centra, koji su ubrzo prevezeni na Urgentni centar.

U međuvremenu je neko pozvao Komunalnu policiju, oni nisu odmah stigli na lice mesta i savladali ubicu.

Ljudi koji rade u okolini rekli su nam da je napadač svake srede pravio scene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.