Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jan.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplata depozita pohranjenih u propaloj Bobar banci počinje 19. januara

Agencija za osiguranje depozita BiH počet će isplatu deponentima Bobar banke 19. januara, rečeno je danas na konferenciji za medije u Banjoj Luci.

Direktor Agencije za osiguranje depozita u BiH Josip Nevjestić kazao je da je osiguran depozit u vrijednosti višoj od 80 miliona KM (40 miliona eura) .

Isplata će se vršiti preko filijala UniCredit banke AD Banja Luka, a deponenti u Bobar banci moraju donijeti dokaze o vlasništvu te lične dokumente.

Agencija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << bankarstvo RS je 25. decembra 2014. oduzela dozvole za rad Bobar banci, a provjera baze podataka trajala je do 5. januara, dok su 8. januara počele distribucije obavještenja vlasnicima računa ove banke.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Isplata deponenata Bobar banke počinje 19. januara

Izvor: Capital.ba, 12.Jan.2015

BANJALUKA, Isplata osiguranih depozita za deponente u Bobar banci počinje 19. januara i trajaće u narednih pet godina, izjavio je danas direktor Agencije za osiguranje depozita BiH Josip Nevjestić. Nevjestić je rekao novinarima u Banjaluci da je Agencija u obavezi da isplati ukupan iznos od 86,61...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.