Ispitni rokovi odloženi za još nedelju dana

Izvor: S media, 11.Feb.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispitni rokovi odloženi za još nedelju dana

Na fakultetima Univerziteta u Beogradu (UB) naredne nedelje neće biti ispita ni drugih nastavnih aktivnosti, ali će studentima koji žele da izađu na ispit, u dogovoru sa upravom, to biti omogućeno.

Već 22 žrtve zime, oko 50 hiljada ljudi zavejano

Otežan saobraćaj u Beogradu (VIDEO)

Centar Beograda dobio struju

U skladu sa preporukom ministra prosvete i nauke Žarka Obradovića, osim nastave u osnovnim i srednjim školama, odložene >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su i sve aktivnosti na fakultetima.

Jedini fakulteti koji još nisu doneli odluku o pomeranju roka su Ekonomski, Fakultet političkih nauka i Poljoprivredni, ali se očekuje da će oni do ponedeljka doneti istu odluku.

(Blic, Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: U dva saobraćajna udesa povređene dve osobe

Izvor: S media, 11.Feb.2012

Hitna pomoć je do 14 časova na području Beograda obavila 84 intervencije od kojih 19 na javnom mestu, a u tom periodu dogodila su se i dva lakša saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, izjavila je danas Tanjugu portparol te zdravstvene službe Nada Macura...Ispitni rokovi odloženi za...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.