Islamska država preuzela odgovornost za napad u Bagdadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 07:51

Islamska država preuzela odgovornost za napad u Bagdadu

Islamska država preuzela je odgovornost za samoubilački napad u Bagdadu, u kojem su ubijene najmanje 32 osobe. Odgovornost za napad preuzeli su putem svoje agencije Amak, preneo je Rojters.

Dva muškarca digla su se u vazduh na prepunoj pijaci u Bagdadu u četvrtak, ubivši najmanje 32 osobe u prvom velikom iračkom samoubilačkom bombaškom napadu za tri godine, saopštile su vlasti, opisujući to kao mogući znak reaktivacije Islamske države, prenosi Rojters.

Policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvaničnici prethodno su rekli da su se dve eksplozije dogodile u centralnom delu Bagdada, a iračka državna televizija javila je da je reč o samoubilačkim bombaškim napadima, kao i da se mnogi od ranjenih osoba nalaze u teškom stanju i da je pričinjena veća materijalna šteta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZNAK REAKTIVACIJE? Islamska država preuzela odgovornost za samoubilački napad u Bagdadu

Izvor: Blic, 22.Jan.2021

Islamska država preuzela je odgovornost za samoubilački napad u Bagdadu, u kojem su ubijene najmanje 32 osobe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.