Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 22:31

Iskopali telo devojke (24) verujući da je živa: Posle pet dana molitvi došao je lekar i rekao samo jedno

S. K.


Rođaci su se nadali da će pomoću molitvi uspeti da je probude

Foto: Shutterstock


Naredna priča zbunila je mnoge, a zabeležena je u opštini Vaspam u Nikaragvi.
Lakalle Blu Radio izveštava da su rođaci 24-godišnje devojke koja je nedavno sahranjena odlučili da iskopaju njeno telo, verujući da je živa, i u nadi da će molitvama uspeti da je probude.
Devojka je identifikovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kao Marija, a tri dana nakon sahrane rođaci sa očeve strane odlučili su da odu na groblje.
Pošto su iskopali kovčeg, izvadili su telo, zavili ga u ćebe i odneli kući. Tamo su otpočeli neku vrstu bdenja s verom da će član njihove porodice otvoriti oči.
#CaribeNorte | ¡Impactante! Sacan de su tumba el cuerpo de una joven, creyendo que está viva.En el municipio de Waspam, Caribe Norte, una joven miskita de 24 años llamada María Isabel López Francis fue enterrada el lunes y desenterrada el jueves#Nicaragua#ADiario pic.twitter.com/mULLWt9yMg— A DIARIO (@adiarionic) February 18, 2024
Vest je objavljena na društvenim mrežama, uz fotografiju gde se vide tri osobe, kao i telo na krevetu. Lice devojke se ne vidi.
Pojedini mediji prenose da je familija, navodno, primila telefonski poziv da je devojka živa, što ih je navelo da reaguju.
Nakon pet dana, porodicu je posetio lekar iz lokalne bolnice koji je ustanovio da je Marija mrtva, prenosi Minha Claro.
Isti medij navodi da su roditelji i bliski članovi familije odlučili da vrate telo na groblje i sahrane ga po drugi put.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.