Iskasapio dečaka skoro nasmrt, a ide u popravni dom najviše 4 godine (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskasapio dečaka skoro nasmrt, a ide u popravni dom najviše 4 godine (FOTO)

Šesnaestogodišnjem Nišliji V. J. koji je 12. novembra prošle godine na Trgu učitelja Tase u Nišu izbo nožem godinu dana starijeg Viktora Jovanovića, sudija za maloletnike Višeg suda u Nišu danas je izrekao vaspitnu meru upućivanja u popravni dom. Istom odlukom njemu je ukinut pritvor u kojem se nalazio od 13. novembra kada je uhapšen.

Prema slovu zakona, on u vaspitnom domu može provesti najmanje šest meseci, a najviše četiri godine. Koliko će tamo biti, odlučiće sud >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na osnovu periodičnog izveštaja ustanove o napretku njegove resocijalizacije.

V. J. je Viktora izbo više puta zbog čega je izgubio tri litra krvi, a više od mesec i po dana mu je život bio ugrožen. Izvađeni su mu bubreg, slezina, isečena su mu creva, povređen mu je želudac, a zadobio je i posekotinu po licu koja će mu ostaviti trajni ožiljak. Zbog teških povreda, nesrećni mladić je iz Niša prebačen na dalje lečenje u Beograd gde mu je život jedva spašen.

Foto: Telegraf

Tokom postupka pred sudijom za maloletnike, nije utvrđen motiv krvavog napada. Ovaj slučaj je izazvao veliko uznemirenje javnosti u Nišu posebno što je napadač sin sveštenika Srpske pravoslavne crkve.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sveštenikov sin ide u popravni dom zbog POKUŠAJA UBISTVA TINEJDŽERA

Izvor: Blic, 20.Mar.2017

Veće Višeg suda u Nišu izreklo je maloletnom Vasiliju J. (16) iz Niša meru upućivanja u Vaspitno popravni dom jer je 12. novembra 2016. godine oko 22 časa na Trgu Učitelja Tase u Nišu nožem pokušao da ubije Viktora J. (17) iz Niša kome je naneo teške telesne povrede...Maloletnik u domu može...

Nastavak na Blic...

Maloletnik izbo vršnjaka u Nišu?! Pokidao mu želudac i creva, a ide u popravni dom najviše na 4 godine?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2017

Krvavi napad..Šesnaestogodišnjem Nišliji V. J. koji je 12. novembra prošle godine na Trgu učitelja Tase u Nišu izbo nožem godinu dana starijeg V.J., sudija za maloletnike Višeg suda u Nišu danas je izrekao vaspitnu meru upućivanja u popravni dom. Istom odlukom njemu je ukinut pritvor u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.