Sveštenikov sin ide u popravni dom zbog POKUŠAJA UBISTVA TINEJDŽERA

Izvor: Blic, 20.Mar.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenikov sin ide u popravni dom zbog POKUŠAJA UBISTVA TINEJDŽERA

Veće Višeg suda u Nišu izreklo je maloletnom Vasiliju J. (16) iz Niša meru upućivanja u Vaspitno popravni dom jer je 12. novembra 2016. godine oko 22 časa na Trgu Učitelja Tase u Nišu nožem pokušao da ubije Viktora J. (17) iz Niša kome je naneo teške telesne povrede.

Maloletnik u domu može da provede od šest meseci do najviše četiri godine a kako zakon propisuje, ova mera se preispituje na svakih šest meseci.

Rešenjem Višeg suda, okrivljenom maloletniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je po izricanju mere ukinut pritvor.

Kako je naš list pisao, Viktor J. je zadobio ubode u stomak i nogu i sa povredama opasnim po život prebačen je u Klinički centar u Nišu.

Izgubio je tri litra krvi a zbog teškog ranjavanja izvađeni su mu slezina i bubreg. Uspeo je da se oporavi tek posle 45 dana bolničkog lečenja. Na licu mu je ostao veliki ožiljak od noža.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka teško ranjenog maloletnika: Viktor je ostao bez bubrega i slezine, a napadač će se brzo vratiti iz doma

Izvor: Telegraf.rs, 21.Mar.2017, 01:57

Majka teško ranjenog Viktora Jovanovića, koga je maloletni V.J. (16) novembra prošle godine nožem unakazio, ogorčena je presudom po kojoj je V.J. upućen na boravak u popravni dom. Još teže joj je što je njen sin u tom napadu ostao bez bubrega i slezine i što je jedva ostao živ, ali i što...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.