Iran: Uskoro ćemo premašiti granicu zaliha slabo obogaćenog uranijuma

Izvor: Danas, 26.Jun.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran: Uskoro ćemo premašiti granicu zaliha slabo obogaćenog uranijuma

Ambasador Irana u Ujedinjenim nacijama Madžid Takt Ravanči izjavio je danas da će ta zemlja premašiti granicu zaliha slabo obogaćenog uranijuma postavljenu međunarodnim nuklearnim sporazumom s velikim silama ako Velika Britanija, Francuska i Nemačka ne preduzmu pravovremene praktične korake za njegovo očuvanje. Članak Iran: Uskoro ćemo premašiti granicu zaliha slabo obogaćenog uranijuma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makron obećao da će učiniti maksimum da se smire tenzije SAD-Iran

Izvor: Danas, 27.Jun.2019, 08:02

Francuski predsednik Emanuel Makron obećao je u Tokiju da će narednih dana "učiniti maksimum" kako bi se izbegla eskalacija "vojnih tenzija" između SAD i Irana. Članak Makron obećao da će učiniti maksimum da se smire tenzije SAD-Iran se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Poruka Irana velikim silama: Rok ističe, gomilamo slabo obogaćeni uranijum

Izvor: B92, 27.Jun.2019

Ambasador Irana u UN Madžid Takt Ravanči kaže da će ta zemlja premašiti granicu zaliha slabo obogaćenog uranijuma postavljenu međunarodnim nuklearnim sporazumom..On dodaje da će Iran to učiniti ako Velika Britanija, Francuska i Nemačka ne preduzmu pravovremene praktične korake za očuvanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.