Tramp: Rat protiv Irana ne bi dugo trajao

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Rat protiv Irana ne bi dugo trajao

Vašington -- SAD bi bile u jakoj poziciji u slučaju rata sa Iranom, a eventualni konflikt, koji ne bi uključio kopnene snage, "ne bi dugo trajao", izjavio je Donald Tramp.

Tramp je izrazio nadu da neće doći do rata.

"Mi smo u veoma jakoj poziciji, u slučaju da se nešto dogodi... A to ne bi dugo trajalo, mogu vam reći", rekao je Tramp i dodao da ne bi bile uključene kopnene snage.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Iranski mediji preneli su ranije danas da je iranski predsednik Hasan Rohani rekao svom francuskom kolegi Emanuelu Makronu da njegova zemlja "ne želi rat ni sa jednom zemljom", pa tako ni sa SAD.

Nakon istupanja iz međunarodnog sporazuma o iranskom nuklearnom programu i uvođenju sankcija Iranu, Tramp je u ponedeljak potpisao ukaz o sankcijama protiv iranskog vrhovnog vođe ajatolaha Alija Hameneija.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Rat protiv Irana ne bi dugo trajao

Izvor: Danas, 26.Jun.2019

SAD bi bile u jakoj poziciji u slučaju rata sa Iranom, a eventualni konflikt, koji ne bi uključio kopnene snage, "ne bi dugo trajao", izjavio je danas američki predsednik Donald Tramp za televiziju Foks biznis (Fox Business). Članak Tramp: Rat protiv Irana ne bi dugo trajao se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.