Irak: 30 žrtava eksplozije automobila-bombe

Izvor: Blic, 21.Nov.2013, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irak: 30 žrtava eksplozije automobila-bombe

U eksploziji automobila-bombe u blizini kafića i pijace u gradu Sadija, severoistočno od Bagdada, poginulo je najmanje 30 ljudi, dok je 48 njih povređeno, saopštili su danas irački zvaničnici.

Do eksplozije je došlo oko podneva po lokalnom vremenu, dok se na pijaci nalazio veliki broj ljudi, prenela je agencija AFP.

Samo dan ranije je u nizu bombaških napada u Iraku poginulo čak 59 osoba, a više od 100 njih je povredjeno.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U eksploziji u Iraku 25 mrtvih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Nov.2013

Najmanje 25 ljudi je poginulo kada je autobomba u četvrtak eksplodirala na prometnoj pijaci u sjveroistočnom Iraku, saopštili su gradonačelnik i medicinski izvori. Napad se desio u Sadiyi, mjestu oko 65 kilometara sjeveroistočno od Bagdada. Irak trenutno prolazi kroz najteži val nasilja u posljednjih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Od eksplozije 30 poginulih u Bagdadu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2013

BAGDAD - Najmanje 30 lica poginulo je, a 40 ranjeno od eksplozije automobila bombe koja se dogodila danas u blizini jednog kafića na pijaci sjeveroistočno od Bagdada, saopštili su policijski i medicinski izvori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.