Egipat: Poginulo deset vojnika

Izvor: B92, 20.Nov.2013, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipat: Poginulo deset vojnika

Kairo -- Najmanje desetoro egipatskih vojnika je poginulo, a više njih je ranjeno, u eksploziji bombe u blizini grada na severu poluostrva Sinaj, al-Ariš.

Dnevni list "Al-Masri al-Jum" je naveo da je konvoj autobusa sa vojnicima naleteo na bombu na puta, kao i da će broj žrtava verovatno porasti, preneo je britanski BBC.

Od kada je u julu sa vlasti svrgnut predsednik Egipta Mohamed Morsi, u toj zemlji je izvršen čitav niz napada na vojnike. Bezbednosne snage su nedavno pokrenule ofanzivu protiv islamskih militanata na Sinajskom poluostrvu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Egipat: Desetoro vojnika poginulo u eksploziji bombe

Izvor: Blic, 20.Nov.2013

Najmanje deset egipatskih vojnikae poginulo je , a više njih ranjeno, u eksploziji bombe u blizini grada na severu poluostrva Sinaj, al-Ariš, objavili su danas tamošnji mediji...Dnevni list "Al-Masri al-Jum" navodi da je konvoj autobusa sa vojnicima naleteo na bombu na puta, kao i da će broj žrtava...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.