Ipak nema dovoljno da PLATI SITNE RAČUNE: Boki 13 osumnjičen da je ojadio skopsku kliniku za 10.000 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak nema dovoljno da PLATI "SITNE" RAČUNE: Boki 13 osumnjičen da je ojadio skopsku kliniku za 10.000 EVRA

Nove optužbe za Bokija 13.

Privatna bolnica "Adžibadem Sistina" u Skoplju tužila je prvoosumnjičenog u "aferi Reket" Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, zbog toga što, kako tvrde, nije platio 10.300 evra za hiruršku intervenciju, prenosi A1on.

U osnovnom sudu u Skoplju danas je održano prvo ročište, prenosi ovaj portal.

Operacija je obavljena u aprilu ove godine, kada je Jovanovski primio fakturu za usluge hirurške intervencije, ali je uložio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prigovor, pa je slučaj završio u sudu, podseća ovaj izvor.

- Potvrđuje se da je pružena usluga, faktura je primljena od strane tuženog, ali ne i isplaćena - rekao je advokat bolnice Mihajlovski.

Inače, Bojan Jovanovski je zajedno sa bivšom šeficom Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katicom Janevom otpužen u "slučaju Reket".

Jovanovski se u skopskom sudu prethodno žalio da mu je život ugrožen zbog hirurčke intervencije u klinici "Sistina Adžibadem".

On je nedavno za vreme sudskog ročišta bio prevezen u skopsku bolnicu zbog zdravstvenih problema.

NIJE BAŠ KAO U "MESTU ZLOČINA": Forenzičari - posao kao na filmu ili ipak ne? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Osumnjičen za prevaru: Bivšem poslaniku EP preti zatvor do deset godina

Izvor: B92, 07.Nov.2019

Bivšem poslaniku Narodne partije Austrije (OVP) u Evropskom parlamentu Rihardu Zeberu preti zatvorska kazna u trajanju do deset godina...On je osumnjičen za krivično delo teške prevare za vreme svog mandata...Suđenje protiv Zebera trebalo bi da se održi početkom iduće godine u Insbruku, a a njemu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.