Ipak neće biti filmske verzije Prijatelja

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak neće biti filmske verzije "Prijatelja"

Dženifer Eniston poslednja je u nizu glumaca koje smo gledali u popularnoj tv seriji "Prijatelji", a koja je odbacila mogućnost snimanja filmske verzije ove komedije za sva vremena. Ekipa definitivno ne želi ponovo da se okupi. Glumci veruju da filmska verzija sada ne bi bila ni upola uspešna kao serija. Pre Dženifer, mogućnost filmskog sastanka odbacio je i Met LiBlenk.

Ideja o ponovnom okupljanju javila se još 2010. godine.

Kortni Koks (Monika) je tada potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su ona i Eniston (Rejčel) došle na ideju da se okupe pred kamerama zajedno sa Lizom Kudrou (Fibi), Dejvidom Švimerom (Ros), Metjuom Perijem (Čendler) i Metom LiBlenkom (Džoi).

- Imamo dobru ideju i to je dobar način da se ponovo svi okupimo - rekla je Kortni tada u jednom intervjuu.

Najpopularnija američka serija svih vremena "Prijatelji" je uveseljavala publiku punih deset godina. Prva epizoda emitovana je 22. septembra 1994. godine a poslednja 2004. godine. Poslednju epizodu je samo u Americi gledalo 51,1 milion ljudi.

Uprkos činjenici da su verni fanovi željno iščekivali povratak legendarne petorke, to se definitivno neće desiti.

Povezane vesti: "Montevideo, Bog te video" kao serija na RTS-u Vil Smit okupio ekipu serije "Princ sa Bel Era" Dženifer Eniston upoznala dečka sa prijateljima Dženifer Eniston i Kortni Koks u svađi Ros iz serije “Prijatelji” dobio ćerku

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.