Ništa od filmske verzije Prijatelja: Ekipa ne želi ponovo da se okupi!

Izvor: S media, 06.Mar.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od filmske verzije "Prijatelja": Ekipa ne želi ponovo da se okupi!

Iako bi mnogi voleli da vide filmsku verziju "Prijatelja", oni se neće okupiti...

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa od filmske verzije: Ekipa Prijatelja ne želi da se okupi

Izvor: Svet plus, 06.Mar.2012

Dženifer Aniston poslednja je u nizu glumica koje smo gledali u popularnoj seriji "Prijatelji ", a koja je odbacila mogućnost snimanja filmske verzije.

Nastavak na Svet plus...

Ipak neće biti filmske verzije Prijatelja

Izvor: medio.rs, 06.Mar.2012

Dženifer Eniston poslednja je u nizu glumaca koje smo gledali u popularnoj tv seriji "Prijatelji", a koja je odbacila mogućnost snimanja filmske verzije ove komedije za sva vremena. Ekipa definitivno ne želi ponovo da se okupi.

Nastavak na medio.rs...

Ipak neće biti filmske verzije "Prijatelja"

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Mar.2012, 00:19

Dženifer Eniston posljednja je u nizu glumaca koje smo gledali u popularnoj tv seriji "Prijatelji", a koja je odbacila mogućnost snimanja filmske verzije ove komedije za sva vremena. Ekipa definitivno ne želi ponovo da se okupi. Glumci vjeruju da filmska verzija sada ne bi bila ni upola uspješna...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.