Intenziviranjem saradnje do novih portuglaskih investicija u Srbiji

Izvor: RTS, 01.Avg.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intenziviranjem saradnje do novih portuglaskih investicija u Srbiji

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa novoimenovanom ambasadorkom Portugalije u Srbiji Marijom Varhinia Mendes da Silva Pinom o unapređenju bilateralnih odnosa i ekonomske saradnje.
Premijerka Brnabić je, čestitajući ambasadorki imenovanje na novu dužnost, izrazila uverenje da će konstruktivna i uspešna saradnja dve zemlje biti nastavljena, kao i da će se prijateljski odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dodatno učvrstiti, navedeno je u saopštenju premijerkinog pi-ar tima.
Brnabićva je istakla da su dosadašnji bilateralni odnosi veoma dobri i da ih karakteriše saradnja na svim poljima.
Ambasadorka Portugalije je istakla da će se fokusirati na jačanje ekonomske i privredne saradnje i ocenila da na tom planu ima prostora za unapređenje odnosa.
Sagovornice su izrazile uverenje da će intenziviranje privredne saradnje privući nove portugalske investicije u Srbiju.
Premijerka Brnabić je zahvalila na kontinuiranoj podršci Portugalije evropskim integracijama Srbije i izrazila očekivanje da će ona biti nastavljena i u budućnosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAČANJE PRIVREDNE SARADNJE Očekuju se nove portugalske investicije u Srbiji

Izvor: Blic, 01.Avg.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa novoimenovanom ambasadorkom Portugala u Srbiji Marijom Varhinia Mendes da Silva Pinom o unapređenju bilateralnih odnosa i ekonomske saradnje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.