„Integrisati svršene polaznike Pravosudne akademije u pravosudni sistem“

Izvor: Danas, 26.Sep.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Integrisati svršene polaznike Pravosudne akademije u pravosudni sistem“

Državno veće tužilaca Republike Srbije odlučilo je da podrži osnivanje Komisije koja bi se bavila rešavanjem statusa korisnika početne obuke koji su završili Pravosudnu akademiju, odnosno da integriše svršene polaznike Pravosudne akademije u pravosudni sistem Republike Srbije. Članak „Integrisati svršene polaznike Pravosudne akademije u pravosudni sistem“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Koliko su bili realni metro planovi iz 1970-tih?

Izvor: Danas, 26.Sep.2018

SFRJ ideja da "možemo da izgradimo sve što zamislimo, ukoliko gradimo po svaku cenu", ostavila je iza sebe ekonomiju srušenu kao kula od karata, i čitav sistem građevinskih grobalja. Članak Koliko su bili realni metro planovi iz 1970-tih? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.