Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2020, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektor prijavio sugrađanina za prijetnje zbog prekršajnog naloga

DERVENTA - Policijskoj stanici Derventa obratio se opštinski inspektor, koji je prijavio da ga je S.M. iz Dervente nazvao telefonom te mu uputio prijeteće riječi, iz razloga što je izdao prekršajni nalog članovima njegove porodice, jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NISU POŠTOVALI MERU KUĆNE IZOLACIJE Pretio inspektoru jer je njegovoj porodici izdao prekršajni nalog

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Opštinski sanitarni inspektor iz Dervente prijavio je policiji da ga je telefonom pozvao S.M. iz tog grada te mu pretio zbog toga što je njegovoj porodici izdao prekršajni nalog, jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vreme kućne izolacije, saznaje Srpskainfo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.