Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
NISU POŠTOVALI MERU KUĆNE IZOLACIJE Pretio inspektoru jer je njegovoj porodici izdao prekršajni nalog

NISU POŠTOVALI MERU KUĆNE IZOLACIJE Pretio inspektoru jer je njegovoj porodici izdao prekršajni nalog

Opštinski sanitarni inspektor iz Dervente prijavio je policiji da ga je telefonom pozvao S.M. iz tog grada te mu pretio zbog toga što je njegovoj porodici izdao prekršajni nalog, jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vreme kućne izolacije, saznaje Srpskainfo.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Derventa-opstina-04-foto-S-PASALIC Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
Derventa-opstina-04-foto-S-PASALIC

Prema našim saznanjima, prekršajne naloge su dobili prijavljeni, njegova supruga i ćerka.

Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez je rekla da je o ovom događaju obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obeležje krivičnog dela ugrožavanje bezbednosti, piše Srpskainfo.

-Policijska uprava Doboj apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mere u cilju prevencije širenja virusa korona bolesti na teritoriji Republike Srpske. Svi oni koji ne budu poštovali odluke Republičkog štaba za vanredne situacije biće procesirana u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima – poručila je Kerkezova.