Indeks: Kolinda i Štir, političari ili estrada?

Izvor: B92, 06.Mar.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indeks: Kolinda i Štir, političari ili estrada?

Zagreb -- Nakon što je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pokazala svoje pevačko umeće, ljubav za muziku pokazao je ministar spoljnih poslova Davor Ivo Štir.

Predsednica je svoje umeće pokazala na kraju četvorodnevnog boravka u Požeško-slavonskoj županiji, a Štir tokom boravka u nemačkom gradu Bad Homburgu.

Kitarovićeva je, naime, prošle sedmice četiri dana izmestila svoj kabinet u tu županiju, a na kraju je odlučila da se Slavoncima zahvali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pesmom.

Njen nastup je završio na Fejsbuku i na njemu se vidi kako hrvatska predsednica iz svega glasa peva poznatu pesmu Prljavog kazališta "Uzalud vam trud svirači".

Nekoliko dana kasnije, ministar Štir je u Nemačkoj, ozarenog lica, pred svima zasvirao tamburicu.

Ministar je u nemačkom gradu Bad Homburgu bravio na manifestaciji i u uzvratnoj poseti, a njegova svirka na tamburici takođe je završila na stranici Ministarstva spoljnih poslova na Fejsbuku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.