Ponedeljak, 06.03.2017.

19:33

Indeks: Kolinda i Štir, političari ili estrada?

Nakon što je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pokazala svoje pevačko umeće, ljubav za muziku pokazao je ministar spoljnih poslova Davor Ivo Štir.

Izvor: Tanjug

Indeks: Kolinda i Štir, političari ili estrada?
Foto: Gettyimages

Predsednica je svoje umeće pokazala na kraju četvorodnevnog boravka u Požeško-slavonskoj županiji, a Štir tokom boravka u nemačkom gradu Bad Homburgu.

Kitarovićeva je, naime, prošle sedmice četiri dana izmestila svoj kabinet u tu županiju, a na kraju je odlučila da se Slavoncima zahvali pesmom.

Njen nastup je završio na Fejsbuku i na njemu se vidi kako hrvatska predsednica iz svega glasa peva poznatu pesmu Prljavog kazališta "Uzalud vam trud svirači".

Nekoliko dana kasnije, ministar Štir je u Nemačkoj, ozarenog lica, pred svima zasvirao tamburicu.

Ministar je u nemačkom gradu Bad Homburgu bravio na manifestaciji i u uzvratnoj poseti, a njegova svirka na tamburici takođe je završila na stranici Ministarstva spoljnih poslova na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

20 h

Podeli: