Incident u Ustaničkoj ulici, minibusu otkazale kočnice, manevrom vozača izbegnuta tragedija

Izvor: B92, 12.Jun.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Ustaničkoj ulici, minibusu otkazale kočnice, manevrom vozača izbegnuta tragedija

Beograd -- U Ustaničkoj ulici u Beogradu, kod autobuske okretnice, danas je oko 15 časova, došlo do incidenta kada su minibusu na liniji E1 otkazale kočnice.

Kako prenose beogradski mediji, nesreća je izbegnuta manevrom vozača, koji je uspeo da ne zakači nikoga od prolaznika i vozila.

U trenutku kada se incident dogodio, u minibusu su bila dva putnika.

Tanjugu su u MUP-u kazali da nisu dobili prijavu o tom incidentu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Incident u Ustaničkoj, minibusu otkazale kočnice

Izvor: Mondo, 12.Jun.2019

U Ustaničkoj ulici u Beogradu, kod okretnice, danas je oko 15.00 časova, došlo do incidenta kada su minibusu na liniji E1 otkazale kočnice...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Kako prenose beogradski mediji, nesreća je izbegnuta manevrom vozača, koji je uspeo da ne zakači nikoga od prolaznika i vozila...Beograd:...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.