VOZAČ AUTOBUSA OSTAO PRIBRAN Za dlaku IZBEGNUTA TRAGEDIJA u Ustaničkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČ AUTOBUSA OSTAO PRIBRAN Za dlaku IZBEGNUTA TRAGEDIJA u Ustaničkoj

Minibusu na liniji E1 danas oko 15 sati otkazale su kočnice u Ustaničkoj kod okretnice i samo pukom srećom vozač je, kako je objasnio, uspeo da izbegne tragediju.

U tom trenutku u vozilu su bila samo dva putnika, ali je saobraćaj bio gust i vozač se našao u situaciji da vozilom bez kočnice manevriše tako da ne zakači nikoga od porlaznika i vozila.

Srećom, sve se desilo na uzbrdici i minibus je na kraju zaustavljen.

- Vozio sam nizbrdo i krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kočim, ali shvatio sam da je kočnica jednostavno propala, pukla. Počeo sam da manevrišem da ne zakačim pešake i automobile. To vam je ruski rulet, kao da ste sreli ajkulu u bazenu. Ja sam profesionalac, ali jezivo je kada shvatiš da si nemoćan, da nema kočnice i da moraš da obuzdaš vozilo od tri tone. To je jeza, horor, ideš niz kičmu, bespomoćan si - ispričao je vozač Dragan Velimirović (59).

Kako kaže, vozio je i kamione, bavi se i automehanikom i zahvaljujući profesionalnosti uspeo je da ostane pribran.

Vozač je takođe posvedočio da dva putnika koja su se nalazila u autobusu nisu bila u panici, jer isprva nisu ni znali šta se dogodilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u Ustaničkoj ulici, minibusu otkazale kočnice, manevrom vozača izbegnuta tragedija

Izvor: B92, 12.Jun.2019

Beograd -- U Ustaničkoj ulici u Beogradu, kod autobuske okretnice, danas je oko 15 časova, došlo do incidenta kada su minibusu na liniji E1 otkazale kočnice...Kako prenose beogradski mediji, nesreća je izbegnuta manevrom vozača, koji je uspeo da ne zakači nikoga od prolaznika i vozila...U trenutku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.