Imali su dve firme, ali su onda POČELI PROBLEMI... Rodbina otkriva DETALJE KRVAVOG ZLOČINA na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Imali su dve firme, ali su onda POČELI PROBLEMI..." Rodbina otkriva DETALJE KRVAVOG ZLOČINA na Vračaru

U stanu u ulici Desanke Maksimović na Vračaru, u samom centru Beograda, jutros se dogodila porodična tragedija.

Policija je pronašla mrtvu 52-godišnju J. S, a pored nje i njenog muža B. S. (44) koji je u trenutku ulaska policije davao znake života. Pored njega pronađen je i nož.

Kako se nezvanično saznaje, muž je navodno izbo ženu a onda pokušao da sebi oduzme život. Ubo ju je nožem u vrat usled čega je nesrećna žena preminula, a onda je sebi prerezao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vene međutim hitno je prebačen u bolnicu gde je zbrinut.

- Imali su sjajan brak i lepo su živeli... Imali su i dve firme za jonizatore za prečišćavanje vode, ali su pre par meseci zapali u baš velike dugove... Počeli su da rasprodaju i te neke nekretnine koje su imali ne bi li se izvukli - ispričali su rođaci, koji nisu hteli da im se imena pojave u javnosti, dodajući da niko nije mogao ni da pretpostavi da ovako nešto može da se desi.

- Nikada nije bilo nikakvog nasilja u njihovoj porodici, a da mi znamo... Ni prijave, niti bilo čega sličnog - kažu rođaci u neverici nagađajući da bi veliki dugovi u kojima su se nedavno našli zbog propalog posla mogli da budu uzrok ove užasne tragedije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.