Užas na Vračaru: Ubijena žena, muž pokušao samoubistvo!

Izvor: Mondo, 29.Maj.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas na Vračaru: Ubijena žena, muž pokušao samoubistvo!

U stanu u ulici Desanke Maksimović na Vračaru u centru Beograda pronađena je mrtva 52-godišnja J. S, a pored nje je ležao muž B.S. (44) koji je sebi navodno presekao vene.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Pored muža pronađen je i nož.

Povrede na telu imala je žena koja je preminula, kao i njen suprug koji je po dolasku lekara i policije davao znake života, javio je Pink.

Prema nezvaničnim informacija, za ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << žene osumnjičen je upravo njen suprug. Sumnja se da je on ubo ženu u vrat i usmrtio je, pa je potom sebi presekao vene.

Hitna pomoć je osumnjičenog prebacila u Urgentni centar i, po svemu sudeći, nije životno ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovoj porodici nikada nije bilo prijava nasilja.

Uviđaj je u toku.

Pročitajte još:

BRUTALNO UBISTVO: Muž zapalio ženu u Bačkoj!STRAVA u Novom Sadu: Trostruko ubistvo!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Imali su dve firme, ali su onda POČELI PROBLEMI..." Rodbina otkriva DETALJE KRVAVOG ZLOČINA na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019

U stanu u ulici Desanke Maksimović na Vračaru, u samom centru Beograda, jutros se dogodila porodična tragedija...Policija je pronašla mrtvu 52-godišnju J. S, a pored nje i njenog muža B. S. (44) koji je u trenutku ulaska policije davao znake života. Pored njega pronađen je i nož...Kako se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.