Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023, 05:31

„Imali smo sreće sa golom u poslednjim minutima“: Strahinja Pavlović otkrio gde je greška kod vođstva Bugara

Tvrdi da nije video Lazovića na treningu da ovako dobro „zategne“, ali da je gol prelep

Foto: Telegraf.rs


Štoper reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović smatra da su Orlovi mogli mnogo ranije da reše pobednika u Bugarskoj, ali na kraju je izvučen samo remi 1:1.
– Nije da moraju, dešavaju se. Kraj sezone, nismo jedina ekipa kojoj se to dogodilo, to je u neku ruku normalno. Mislim da smo mnogo ranije trebali da rešimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pitanje pobednika. Čestitke Bugarima, ali smo mi morali biti bolje.
Bio je Pavlović jedan od najagilnijih u Razgradu.
– Pa, kada je rezultat takav kakav je, moram da dam maksimum i da doprinesem timu čak i u napadu. Bilo je par situacija da povučem loptu i da krenem napred. U par situacija je bilo dobro, ali nismo uspeli da iskoristimo to. Imali smo sreće da damo gol u poslednjim minutima, posle ovakve utakmice možemo da kažemo da je bod bio dobar pošto smo gubili do poslednjeg minuta.
Tvrdi da nije video Lazovića na treningu da ovako dobro „zategne“, ali da je gol prelep.
– Nisam, nisam ga video da tako šutne, bio sam blizu tako jako, tako da sam video gol iz blizine, bilo je jako lepo.
Kod gola Bugara je našao razlog.
– Mislim da to nije bio pad koncentracije, nego loša komunikacija. Igrač ne sme da se zavuče iza leđa, to je nedopustivo, moramo da radimo još na toj komunikacije. Što se tiče gola, jedna nezgodna situacija, igrač je bio okrenut leđima, dodao je drugom igraču, veoma je teško braniti tako kada vam se uvuku u pet metara. Sve to može da se popravi i na svemu može da se radi i mi ćemo raditi – rekao je Pavlović.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.