Sergej: Možda će ovaj bod biti presudan

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 23:15

Sergej: Možda će ovaj bod biti presudan

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić smatra da će bod u Bugarskoj vrlo verovatno biti presudan u kvalifikacijama za EURO.

Naša selekcija je u poslednjim sekundama golom Darka Lazovića izjednačila i osvojila bod u Razgradu (1:1).

"Uzeli smo bod. Moguće da će na kraju možda biti i presudan. Imali smo dosta prilika, nismo ih iskoristili. Na kraju je došao gol, uzeli smo bod. Idemo kući sada i da se bolje pripremimo za septembar", rekao je Sergej.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Termin utakmice, na kraju sezone, bio je specifičan.

"Sigurno da je težak termin, kraj sezone. Nema alibija. Skupili smo poslednji atom snage da odradimo ovo. Nismo na kraju odigrali tako lošu utakmicu, imali smo dosta prilika, ali ostaje žal za tri boda. Uzeli smo samo jedan. Idemo kućama i da se bolje pripremimo za septembar. Dobio sam jedno 10-15 dana, da se odmorim i opet sve ispočetka", kazao je Sergej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SERGEJ NIJE KLONUO DUHOM: "Možda će ovaj bod biti presudan"

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023

Srbija se sa bodom vraćam iz Bugarske...Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić smatra da će bod u Bugarskoj vrlo verovatno biti presudan u kvalifikacijama za EURO..."Orlivi" su u poslednjim sekundama golom Darka Lazovića izjednačili i osvojila bod u Razgradu (1:1)...- Uzeli smo bod. Moguće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.