Ilić i Nikolić prave koaliciju?

Izvor: B92, 19.Feb.2010, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić i Nikolić prave koaliciju?

Beograd -- Srpska napredna stranka i Nova Srbija aktivno rade na formiranju koalicije sa kojom će izaći na naredne parlamentarne izbore, saznaje "Blic".

Kako sada stvari stoje, Demokratska stranka Srbije će po sopstvenom izboru ostati izvan ovog saveza, dok će buduća koalicija krenuti u zajedničke akcije već u ponedeljak - i to simbolično, na mestu na kojem je predsednik NS Velimir Ilić nedavno napadnut, piše "Blic".

"Kada je Vojislav Koštunica javno rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da 'ne želi u novi DOS', dao je i konačan odgovor i Velimiru Iliću da li želi u koaliciju sa naprednjacima ili ne", naveo je izvor lista, dodajući da DSS ima još vremena da se opredeli, ali da je teško očekivati da će promeniti mišljenje.

"S jedne strane, glasovi NS dobro će doći naprednjacima, jer će se s njima gotovo poravnati sa demokratama. S druge trane, DSS bez Ilića dolazi na ivicu cenzusa", rekao je izvor lista.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.