Petak, 19.02.2010.

01:26

Ilić i Nikolić prave koaliciju?

Srpska napredna stranka i Nova Srbija aktivno rade na formiranju koalicije sa kojom će izaći na naredne parlamentarne izbore, saznaje "Blic".

Izvor: FoNet, Blic

Default images

Kako sada stvari stoje, Demokratska stranka Srbije će po sopstvenom izboru ostati izvan ovog saveza, dok će buduća koalicija krenuti u zajedničke akcije već u ponedeljak - i to simbolično, na mestu na kojem je predsednik NS Velimir Ilić nedavno napadnut, piše "Blic".

"Kada je Vojislav Koštunica javno rekao da 'ne želi u novi DOS', dao je i konačan odgovor i Velimiru Iliću da li želi u koaliciju sa naprednjacima ili ne", naveo je izvor lista, dodajući da DSS ima još vremena da se opredeli, ali da je teško očekivati da će promeniti mišljenje.

"S jedne strane, glasovi NS dobro će doći naprednjacima, jer će se s njima gotovo poravnati sa demokratama. S druge trane, DSS bez Ilića dolazi na ivicu cenzusa", rekao je izvor lista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: