Izvor: Piplmetar.rs, 31.Mar.2024, 22:31

Igor Jurić o poternici Interpola: Postoji sumnja da je Danka van zemlje

Dnevnik.hrdanas 22:16

Foto: Medija centar
U samu potragu uključen je i Interpol, to znači da postoji osnovana sumnja da je dete izvan zemlje i uključivanjem njih potraga dobija novu dimenziju, rekao je Igor Jurić, direktor Centra za za nestalu i zlostavljanu decu.
Banjsko Polje je malo je i mirno mesto na istoku Srbije u čijoj se blizini nalazi granica s Rumunijom i Bugarskom, prenosi Dnevnik.hr.
„Tu je bliža bugarska granica, ali naravno ni Rumunija nije daleko. Samim pokretanjem sistema Pronađi me dodatno je osigurana granica, ali kada se otvori poternica tada se dodatno proveravaju granični prelazi“, smatra Jurić.
Raspisivanje potrage za devojčicom slučaj je podigao na...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.