Igi Pop u reklami za spornu osiguravajuću kuću

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2010, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igi Pop u reklami za spornu osiguravajuću kuću

Slavni roker drugi put učestvuje u reklami za "Swiftcover" što je mnoge iznenadilo s obzirom na to da je njegovo prvo pojavljivanje za ovu kompaniju koja osigurava automobile propraćeno aferom zbog omalovažavanja muzičara.

Naime, njegovo prvo pojavljivanje završilo je velikim debaklom, jer je otkriveno da "Swifcover" diskriminiše muzičare stavljajući ih u drugorazrednu skupinu osiguranika pa nisu čak ni mogli osigurati svoje aute u "Swiftcoveru".

IgI Pop tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izjavio da je osramoćen pa je stoga mnoge iznenadilo njegovo pojavljivanje u novoj reklami.

Upravo zbog takve prethodne reklame, u novoj se pojavljuje i LitL IgI, lutka koju je napravila ekipa britanske serije "Spitting Image" i koja u reklami izgovara njegovo pravo mišljenje, dok pravi Igi vozi kabriolet, igra golf i ponaša se kao prava rok zvezda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.