Idu putem kojim je išao Hitler

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 11:40

"Idu putem kojim je išao Hitler"

Kolektivni Zapad ide istim putem kojim su ranije išli Hitler i njegovi sledbenici, poručio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

On je na današnjem sastanku u Kazahstanu, kom su prisustvovali i predstavnici Kazahstana, Kirgizije, Tadžikistana, Uzbekistana i Turkmenistana, skrenuo pažnju da se Rusija danas suočava sa sličnom pretnjom kao što je to bilo pre 80 godina, kada je fašistička Nemačka, uz podršku skoro svih zemalja Zapadne Evrope, napala tadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sovjetski savez.

Zapad danas ponovo napada Rusiju, pokušava da je uništi ili bar rasparča, te da je, zajedno sa zemljama bivšeg SSSR-a, jednom zasvagda liši samostalnosti. Vašington neće prihvatiti nijednu jaku državu, zaključio je Patrušev, ocenivši da se napadi na Rusku Federaciju preduzimaju kako bi SAD zagospodarile evroazijskom teritorijom.

"U tom cilju Anglosaksonci su izazvali konflikt u Ukrajini, a danas nastavljaju da snabdevaju kijevski režim oružjem, šaljući im municiju sa osiromašenim uranijumom, dajući im obaveštajne podatke i snimke iz satelita", rekao je on.

Osim toga, kako je istakao, Anglosaksonci učestvuju i u planiranju vojnih operacija koje se danas izvode na frontu, a, kao što već svi znaju, šalju i svoje plaćenike u Ukrajinu.

Patrušev je podsetio da Zapad pokušava svima da nametne pravila koja je smislio kako bi obezbedio prosperitet na račun drugih. U tom cilju, na Zapadu koriste i svoje saveznike, pojasnio je Patrušev, prenosi Raša tudej Balkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Patrušev upozorava: Pentagon radi na stvaranju „rasno orijentisanih" sojeva virusa

Izvor: 24sedam.rs, 23.Jun.2023

Sekretar Saveta bezbednosti Rusije izjavio je da kolektivni Zapad ponavlja put Adolfa Hitlera

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.