Ideja da je Harvi Vajnstin jedini zlikovac? Ma dajte... Tako je od kad Holuvud postoji

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ideja da je Harvi Vajnstin jedini zlikovac? Ma dajte... Tako je od kad Holuvud postoji"

Filmski producent Harvi Vajnstin, koga desetine žena optužuju za seksualno zlostavljanje, veruje da će mu Holivud na kraju oprostiti, rekao je televizijski voditelj Pirs Morgans

Nekad je jedan od najmoćnijih ljudi Holivuda, Vajnstin je meta optužbi više od 70 žena, uključujući one za silovanje. On negira da je s bilo kim imao seksualne odnose bez pristanka.

Morgan je rekao za časopis GQ da je razgovarao s njim u klinici u Arizoni u kojoj se leči.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Rekao je da je fascinantna osoba i da se bori. "Apokaliptični simptom svega - kauč za kasting napokon pred sudom", kaže Morgan i dodaje da nije iznenađen nekim optužbama.

"Čujte, to je bio sistem otkako Holivud postoji", kazao je. "To je moralna kaljuga od '20-ih, a ideja da je Harvi Vajnstin jedini zlikovac? Ma dajte...", dodao je.

Vajnstin veruje da će mu na kraju oprostiti, uveren je Morgan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vajnstajn: Verujem da će mi Holivud oprostiti!

Izvor: Večernje novosti, 30.Apr.2018, 02:02

Producent Harvi Vajnstajn, koji je pod istragom za seksualno uznemiravanje i silovanje, veruje da će mu Holivud oprostiti Producent Harvi Vajnstajn, koji je pod istragom za seksualno uznemiravanje i silovanje, veruje da će mu Holivud oprostiti, izjavio je televizijski voditelj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.