Vajnstajn: Verujem da će mi Holivud oprostiti!

Tanjug

29. 04. 2018. u 23:46

Producent Harvi Vajnstajn, koji je pod istragom za seksualno uznemiravanje i silovanje, veruje da će mu Holivud oprostiti

Вајнстајн: Верујем да ће ми Холивуд опростити!
Producent Harvi Vajnstajn, koji je pod istragom za seksualno uznemiravanje i silovanje, veruje da će mu Holivud oprostiti, izjavio je televizijski voditelj Pirs Morgan.

"Razgovarao sam oko sat vremena sa Harvijem na klinici u Arizoni, gde se leči. On se bori. On je fascinantan karakter", rekao je Morgan, prenosi britanski Indipendent.

Više od 60 žena optužilo je Vajstajna za seksualno uznemiravanje i silovanje, a trenutno je pod istragom policija u Londonu, Njujorku i Los Anđelesu.

Morgan je kazao da ne deli mišljenje ljudi u Holivudu o Vajnstajnu, jer je, tvrdi, takav sistem postojao u Holivudu od 20-ih godina prošlog veka.

"To je moralna septička jama još od 20-ih, a ideja je da je Harvi Vajnstajn jedini zločinac? Učinite mi uslugu. Pogledajte Mel Gibsona. Naposletku, Harvi veruje da će mu biti oprošteno", rekao je Morgan.

Kako se navodi, glumac Mel Gibson bio je osuđen od strane javnosti zbog antisemitskog ispada u trenutku kada ga je policija pijanog zaustavila u kolima 2006. godine. Međutim, nakon toga se vratio u Holivud i čak bio nominovan za Oskara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Ranka

30.04.2018. 01:14

Kakvo poređenje. Mel Gibson nije nikoga silovao. Ali jedno su u pravu, Holivud je moralna septička jama i pre će ovome liku oprostiti 60 silovanja nego Gibsonu antisemitizam.

Zvrk

30.04.2018. 06:17

Što? A ne brigaj ako je zbog maserki. I drugi koriste te usluge samo se na tebi zalomila medijska motka.

Vasa

01.05.2018. 21:41

@Деки - Da je tako ne bi americki zatvori bili pretrpani. Nije to Srbija. On je zavrsio svoju karijeru, a pare ce mu pojesti advokati.

nenad markovic

30.04.2018. 14:19

od kad je sveta i veka zene su napredovanje u poslu ,na estradi i uopste placale na taj nacin u cemu je sad problem