Ide u zatvor zbog napada na kontrolore: Najpre ih tukao u autobusu, a onda im je napravio SAČEKUŠU posle suđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ide u zatvor zbog napada na kontrolore: Najpre ih tukao u autobusu, a onda im je napravio SAČEKUŠU posle suđenja

Viši sud potvrdio prvostepenu presudu

Viši sud u Nišu osudio je S.P. na šest meseci zatvora zbog napada na kontrolore Direkcije za javni prevoz.

Nišlija je prošle godine kontrolore Direkcije za javni prevoz napao dva puta. Jednom kad je zatečen u autobusu bez karte, a potom nakon saslušanja u Osnovnom sudu. U parku ispred zgrade suda na kontrolore je potegao i nož.

Viši sud u Nišu je tako potvrdio presudu Osnovnog suda i proglasio ga krivim za izvršenje krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i zbog krivičnog dela sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Na poternici Interpola, a izabran u Ustavni sud Kosova

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2018

Kosovski poslanici u petak su za sudiju Ustavnog suda izglasali Radomira Labana, za kojeg je Insajderu u Osnovnom sudu u Kraljevu potvrđeno da se nalazi na Interplovoj poternici jer ga Srbija traži za izdržavanje kazne zatvora...Novoizabrani sudija Ustavnog suda Kosova iz reda srpske zajednice Radomir...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.