IZVRŠILI SU INVAZIJU NA SRBIJU Marinika ponovo VREĐA Srbe iz Republike Srpske! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 15:46

"IZVRŠILI SU INVAZIJU NA SRBIJU" Marinika ponovo VREĐA Srbe iz Republike Srpske! (VIDEO)

Osim što vređa Tepićeva i laže

Marinika Tepić opet je u svom starom maniru, ovoga puta u Utisku nedelje na televiziji "Nova", vređala Srbe iz Republike Srpske.

- Vlast više ne sme da dozvoli sebi onu invaziju glasača iz Republike Srpske! - rekla je Tepićeva.

MARINIKA OPET VREĐA SRBE IZ REPUBLIKE SRPSKE: ONI SU IZVRŠILI INVAZIJU NA SRBIJU!

Marinika Tepić: "Vlast više ne sme da dozvoli sebi onu INVAZIJU glasača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Republike Srpske!"

Osim što je nastavila vređanje Srba iz Republike Srpske, izgovorila je i laž! Naime, i anti-vučićevski… pic.twitter.com/hAvOTIDw5D

— Detektor laži (@LaziDetektor) March 4, 2024

Osim što je nastavila vređanje Srba iz Republike Srpske, izgovorila je i laž. Naime, i antivučićevski nastrojeni Srđan Puhalo je za N1 demantovao laž o 40.000 fantoma iz Republike Srpske:

- Oko 12.500 ljudi u Republici Srpskoj je imalo pravo glasa u Srbiji na ovim izborima, a od toga je tek polovina izašla! To nije procenat koji može da utiče na rezultat! Nemojte da krivite obične male ljude za to! - rekao je ranije on.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.