IZVINI, NIZAMA... Potresne reči vlasnika teretane koji je spasao bebu! Objavio i kakva mu je JEZIVA PORUKA stigla nakon krvavog pira Nermina

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 11:27

"IZVINI, NIZAMA..." Potresne reči vlasnika teretane koji je spasao bebu! Objavio i kakva mu je JEZIVA PORUKA stigla nakon krvavog pira Nermina

"Izvini Nizama, svi smo zakazali", naveo je Emir u objavi.

Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, a koji je, kako tvrdi, došao na mesto zločina i spasao Nizaminu bebu, oglasio se na društvenim mrežama.

- Pokušao sam, dao sam sebe, rizikovao život svoj, spasen je mali anđeo. Nizama drago mi je što sam te poznavao tvoj osmeh ću zauvek pamtiti, tvoj glas u mojoj glavi će odjekivati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Izvini Nizama svi smo zakazali. Da te Alah u dženet uvede, ženo, kraljice - napisao je on.

Emir se i ranije oglasio nakon zločina u Gradačcu, navodeći da je "spasio bebu koja je bila spuštena na pod u lokvu krvi".

- Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesretnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga - rekao je on.

Nakon što je vest dospela u medije, Džinović se susreo sa strahovitim pretnjama.

Naime, Emir je na objavio kakva mu je jeziva poruka stigla.

- Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš - napisao je muškarac.

Podsećamo, Nizama Hećimović svirepo je ubijena u petak, a Nermin Sulejmanović jezivi zločin prenosio je uživo na društvenim mrežama.

On je, potom, ubio i oca i sina, turske državljane Denisa i Ondera Džengiza, s kojima je bio u sudskom sporu. Ranjeni su policajac Husein Kotorić, rođak ubijene žene, kao i supruga, odnosno majka ubijenog turskog državljanina.

Ćerkica ubijene Nizame je zbrinuta u bolnici, nakon čega će o njoj voditi računa Centar za socijalni rad, do pronalaska staratelja.

Ustanovljeno je da je Nizama četiri dana pre ubistva Nermina prijavila za nasilje. Sudija Opštinskog suda odbio je da odredi mere zabrane prilaska, zbog čega je takođe pokrenuta istraga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.