IZVELI GA IZ CRKVE I PRIVELI Kosovska policija uhapsila Srbina (74) zbog teških krivičnih i ratnih dela

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVELI GA IZ CRKVE I PRIVELI Kosovska policija uhapsila Srbina (74) zbog "teških krivičnih i ratnih dela"

Specijalne snage kosovske policije uhapsile su Bogdana Mitrovića iz Sopine, u Suvoj Reci, koga su prethodno izvele iz grupe rasljenih Srba koji su obišli svoje kuće i porušenu crkvu u Mušutištu, javio je danas RTS.

Kako se navodi, specijalne snage kosovske policije pretresle su autobus koji je dovezao raseljene Srbe i, po optužbi za teška krivična i ratna dela, stavile Mitroviću (74) lisice i odvezle ga u Prizren.

Policija je sačekala kraj liturgije u crkvi Svete Bogorodice u Mušutištu.

RTS navodi da je to hapšenje izazvalo uznemirenje u grupi od 50 raseljenih Srbija, koji od rata ne žive u Mušutištu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izveli srpskog starca iz autobusa i uhapsili ga

Izvor: Mondo, 28.Avg.2017

Bogdan Mitrović (74) iz Sopine uhapšen je u Suvoj Reci tako što je izveden iz grupe raseljenih Srba koji su obišli svoje kuće i porušenu crkvu Svete Bogorodice u Mušutištu.

Nastavak na Mondo...

Kosovo: Policija izvela iz grupe Srbina (74) i uhapsila ga

Izvor: B92, 28.Avg.2017

Beograd -- Specijalne snage kosovske policije uhapsile su Bogdana Mitrovića iz Sopine, u Suvoj Reci. Đurić: Hapšenje izgovor za politiku etničkog čišćenja...Kosovska policija prethodno je izvela Mitrovića iz grupe raseljenih Srba koji su obišli svoje kuće i srušenu crkvu u Mušutištu, javio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.