IZRAELSKI AMBASADOR U SAD TVRDI: Gaza je najveći teroristički kompleks na svetu, moramo ga iskoreniti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 01:57

IZRAELSKI AMBASADOR U SAD TVRDI: "Gaza je najveći teroristički kompleks na svetu, moramo ga iskoreniti"

Kako kaže, u toku je veoma komplikovana vojna operacija

Izraelski ambasador u SAD Majkl Hercog izjavio je danas da je Gaza "najveći teroristički kompleks na svetu", sa desetinama hiljada lovaca i raketa, između ostalog, naoružanja i 500 kilometara podzemnih tunela.

- Ovo je ono protiv čega se borimo. I moramo ga iskoreniti, jer ako to ne učinimo, oni će udarati iznova i iznova - rekao je Hercog u intervjuu za CBS. On je naveo da Izrael ulaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maksimalne napore da napravi razliku između "terorista i civilnog stanovništva" u ratu sa Hamasom.

- Ovo je veoma komplikovana vojna operacija u gusto naseljenom području i mi pokušavamo da udaljimo stanovništvo iz te ratne zone - dodao je ambasador.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.