IZRAELSKE SNAGE OKRUŽILE DOM LIDERA HAMASA! Da li je došao kraj toj organizaciji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 08:49

IZRAELSKE SNAGE OKRUŽILE DOM LIDERA HAMASA! Da li je došao kraj toj organizaciji?

Izrael nikad bliži uništavanju rukovodstva Hamasa

Izraelske odbrambene snage (IDF) nalaze se u centru glavnog grada u južnom pojasu Gaze, Kan Junisa, i okružuju dom najvišeg lidera Hamasa Jahje Sinvara, za kojeg se smatra da se krije pod zemljom.

Američki zvaničnik rekao je za En-Bi-Si njuz da Izrael razmatra mogućnost da preplavi mrežu tunela Hamasa morskom vodom kako bi ih onesposobio.

Palestinski civili beže od borbi, ali humanitarne grupe upozoravaju da nema bezbednih mesta i da postoji veliki nedostatak zaliha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Postoji taj jaz..."

Izvor: B92, 08.Dec.2023

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da postoji veliki jaz između onoga šta izraelski zvaničnici govore i onoga šta se događa na terenu...Naime, kako je precizirao, jaz je između izjava izraelskih zvaničnika da je namera Izraela da prilikom vojnih dejstava zaštiti civile i velikog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.