IDF: Ušli smo

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 08:44

IDF: Ušli smo

Izraelske odbrambene snage (IDF) nalaze se u centru glavnog grada u južnom pojasu Gaze, Kan Junisa.

IDF navodno okružuje dom najvišeg lidera Hamasa Jahje Sinvara, za kojeg se smatra da se krije pod zemljom.

Američki zvaničnik rekao je za En-Bi-Si njuz da Izrael razmatra mogućnost da preplavi mrežu tunela militantne grupe morskom vodom kako bi ih onesposobio.

Palestinski civili beže od borbi na nagovor Izraela, ali stanovnici i humanitarne grupe upozoravaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nema bezbednih mesta i da postoji veliki nedostatak zaliha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IZRAELSKE SNAGE OKRUŽILE DOM LIDERA HAMASA! Da li je došao kraj toj organizaciji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023

Izrael nikad bliži uništavanju rukovodstva Hamasa..Izraelske odbrambene snage (IDF) nalaze se u centru glavnog grada u južnom pojasu Gaze, Kan Junisa, i okružuju dom najvišeg lidera Hamasa Jahje Sinvara, za kojeg se smatra da se krije pod zemljom...Američki zvaničnik rekao je za En-Bi-Si njuz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.