IZRAELCI SPREMNI KAO ZAPETE PUŠKE: Objavljen snimak, u toku su užurbane pripreme, invazija nije isključena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 15:56

IZRAELCI SPREMNI KAO ZAPETE PUŠKE: Objavljen snimak, u toku su užurbane pripreme, invazija nije isključena (VIDEO)

Izraelske snage su prethodno saopštile da nisu otpočeli opšti napad na Gazu

Izraelska vojska objavila je video snimak svojih kopnenih i vazduhoplovnih snaga, tenkova, artiljerije i borbenih aviona u svetlu sukoba sa Hamasom koji traju nekoliko dana.

Portparol Odbrambenih snaga Izraela Jonatan Konrikus izjavio je ranije da izraelski vojnici nisu ušli u Gazu, ali da im je naređeno da budu spremni.

Konrikus je dodao da u ovom trenutku u Pojasu Gaze nema jedinica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izraelske vojske.

Izraelska vojska danas je nastavila masovno bombardovanje severnog pojasa Gaze uz pomoć aviona, helikoptera i drugih letilica, kao i tenkova i raznih artiljerijskih baterija. Hamas tvrdi da je napao dronom izraelsko hemijsko postrojenje u blizini Pojasa Gaze.

Najmanje 119 ljudi stradalo je u Gazi od početka oružanih sukoba od ponedeljka, a 830 je ranjeno, saopštili su palestinski izvori. U Izraelu je poginulo osam ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srušen još jedan toranj u Gazi, objavljen video bombardovanja

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2021

Izraelska vojska od jutros izvodi snažne napade na Gazu. Portparol Oružanih snaga Izraela Džonatan Konrikus kazao je da napadaju mete, ali da vojska nije kročila na palestinsku teritoriju. U napadu je srušen Al-Šorok toranj koji ima 14 spratova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.