IZRAEL ZAGRIZAO ZA RUSKU KORONA VAKCINU: Serum je ozbiljan i sutra kreće masovna primena

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 11:59

IZRAEL "ZAGRIZAO" ZA RUSKU KORONA VAKCINU: "Serum je ozbiljan i sutra kreće masovna primena"

Novo sredstvo za borbu protiv Kovida 19 najavio je juče lično predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin.

Izrael će ispitati rusku vakcinu protiv kovida-19 i otpočeti sa Rusijom pregovore o kupovini ukoliko je reč o "ozbiljnom proizvodu", izjavio je izraelski ministar inostranih poslova Juli Edelstajn.

Novu rusku vakcinu najavio je juče lično predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ruski ministar zdravstva je danas odbacio navode nekih stručnih krugova iz sveta da vakcina nije bezbedna.

- Mi sve pratimo, svaki izveštaj bez obzira iz koje zemlje stiže, a naši stručnjaci rade neprekidno. Ukoliko smo uvereni da je reč o ozbiljnoj vakcini, ućićemo u pregovore sa Rusijom o kupovini. Vakcina ne počinje da se primenjuje od sutra - predočio je Edelstajn.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.