IZRAEL SE OPASNO NAOŠTRIO PROTIV HAMASA! Sravniće sve sa zemljom, a OVO će naročito zaboleti Palestince

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 07:44

IZRAEL SE OPASNO NAOŠTRIO PROTIV HAMASA! Sravniće sve sa zemljom, a OVO će naročito zaboleti Palestince

Napadnute su dve džamije, korišćene od strane Hamasa.

 Izraelsko vazduhoplovstvo napalo je dve džamije u Pojasu Gaze, koje su, prema izraelskoj vojsci, koristile snage Hamasa kao infrastrukturu za izvođenje terorističkih aktivnosti, saopštila je sinoć pres služba Izraelskih odbrambenih snaga (IDF).

- Snage IDF-a napale su dva vojna infrastrukturna objekta koja se nalaze u džamijama u Pojasu Gaze, koje je teroristička organizacija Hamas koristila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za napade na Izrael...Hamas nastavlja svoje terorističke aktivnosti unutar Pojasa Gaze, eksploatišući verske objekte i namerno postavljajući svoju vojnu imovinu blizu civilnog stanovništva - navodi se u saopštenju.

Broj Izraelaca koji su poginuli u subotu u napadima Hamasa na Izrael porastao je na više od 250, dok je povređeno njih više od 1.450, javljaju izraelski mediji.

S druge strane, palestinsko ministarstvo zdravlja u Gazi je saopštilo da su najmanje 232 Palestinaca ubijena, a da je najmanje 1.700 ranjeno na toj teritoriji u izraelskoj odmazdi nakon napada Hamasa na Izrael, preneo je "Tajms of Izrael".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.