IZGUBILA BORBU SA OPAKOM BOLEŠĆU: Preminula bivša misica Dijana Milojković

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBILA BORBU SA OPAKOM BOLEŠĆU: Preminula bivša misica Dijana Milojković

Počivaj u miru, sestro, napisao je njen brat Miloš na Instagramu Nakon duge i teške bolesti, preminula je bivša misica Dijana Miljković u 33-oj godini života. Njen brat, Miloš Milojković oglasio se na Instagramu i tužnim statusom potvrdio ovu informaciju.- Počivaj u miru, sestro - napisao je Miloš.Podsetimo, Dijana je pre više od dve godine započela borbu sa opakom bolešću, a pre više od mesec dana u javnosti je odjeknula vest da joj je hitno potrebna krv.PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ: Umrla bivša misica Jugoslavije Dinka DelićDijana, mis Evrope iz 2014. godine, je svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala hiljade ljudi koji se ugledaju na nju.Foto: Instagram(Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIOGRAFIJA MISICE DIJANE MILOJKOVIĆ Do samog kraja nije gubila volju za životom, a njena priča će vas NAVESTI NA SUZE

Izvor: Blic, 22.Jul.2019

Dijana Milojković je preminula danas, u 33. godini posle duge borbe sa teškom bolešću. Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao presudu.

Nastavak na Blic...

Dijana Milojković IZGUBILA NAJTEŽU BORBU: Misica preminula nakon duge i teške bolesti

Izvor: Story, 23.Jul.2019, 09:18

Poznata misica Dijana Milojković, preminula je posle duge i teške bolesti u 33. godini. Njen brat, Miloš Milojković oglasio se na Instagramu i tužnim statusom obavestio javnost. – Počivaj u miru, sestro – napisao je on. I Dijanin bivši dečko Stefan Karić oprosto se od nje kada je na svom...

Nastavak na Story...

Dijana Milojković izgubila NAJVEĆU ŽIVOTNU BITKU!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2019

Nakon duge i teške bolesti,  bivša misica Dijana Miljković preminula je u 33. godini života. Njen brat, Miloš Milojković oglasio se na Instagramu i tužnim statusom potvrdio ovu informaciju. – Počivaj u miru, sestro – napisao je Miloš. Dijana je pre više od dve godine započela borbu sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.