STEFAN KARIĆ SLOMLjEN POSLE DIJANINE SMRTI: Nikad te neću zaboraviti

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFAN KARIĆ SLOMLjEN POSLE DIJANINE SMRTI: Nikad te neću zaboraviti

Od mis Evrope Dijane Milojković, koja je preminula u 33-oj godini života posle duge i teške bolesti, oprostio se i Stefan Karić Od mis Evrope Dijane Milojković, koja je preminula u 33-oj godini života posle duge i teške bolesti, oprostio se i Stefan Karić, koji je svojevremeno bio u vezi sa njom. On se oglasio na Instagramu emotivnim statusom.- Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! - napisao je Stefan i dodao:- Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Počivaj u miru, Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan! - napisao je Karić i objavio emotivan snimak sa Dijanom koji možete pogledati na početku teksta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stefan Karić slomljen! Živela je u stilu kraljice!

Izvor: Svet plus, 23.Jul.2019

Od mis Evrope Dijane Milojković, koja je preminula u 33-oj godini života posle duge i teške bolesti, oprostio se i Stefan Karić koji je sada slomljen bolom zbog njene smrti. Živela je u stilu kraljice! Nikada je neće zaboraviti!..Od mis Evrope Dijane Milojković, koja je preminula u 33-oj godini...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.