IZGLEDA KAO ČUDOVIŠTE Drama u omiljenom srpskom letovalištu - TORNADO tutnji ka obali, turisti uznemireni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 17:33

"IZGLEDA KAO ČUDOVIŠTE" Drama u omiljenom srpskom letovalištu - TORNADO tutnji ka obali, turisti uznemireni (VIDEO)

Zastrašujući prizor uznemirio je danas kupače na jednoj plaži na Halkidikiju

Turiste koji su se odmarali na plaži Paljuri na jugu Kasandre zatekao je ogroman tornado koji se iznenada formirao nedaleko od obale.

Turiste koji su se odmarali na plaži Paljuri na jugu Kasandre zatekao je ogroman tornado koji se iznenada formirao nedaleko od obale.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se pijavica zastrašujuće veličine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Izgleda kao čudovište – napisala je jedna uplašena korisnica.

Drugi su pak pokušali da smire situaciju.

Čest i dobro poznat vremenski fenomen. Dešava se skoro svake godine. smao je sada veći po veličini. Opasnost za kišobrane. Nema veze sa ekološkom histerijom – nadovezao se jedan korisnik.

– Vanzemaljci nam uzimaju vodu – našalio se jedan korisnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Turiste u Grčkoj prestravio tornado tokom kupanja: „Izgleda kao čudovište“

Izvor: Danas, 15.Avg.2022, 12:52

Turiste koji su se odmarali na plaži u turističkom naselju Paliouri u Grčkoj iznenadio je ogromni tornado koji se brzo formirao nedaleko od obale, ispred njihovih očiju. Prizor je uistinu bio za pamćenje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.