IZGLEDA DA SAM NEKOGA SILOVAO! ČAK SE I NASMEJAO: Aleksićeva supruga devojkama koje su optužile Miku poručila SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 13:20

"IZGLEDA DA SAM NEKOGA SILOVAO"! ČAK SE I NASMEJAO: Aleksićeva supruga devojkama koje su optužile Miku poručila SAMO JEDNO

Prvi put od hapšenja njenog muža Biljana Mašić je za "Novosti" ispričala detalje i kako se oseća.

Ovo i kroz šta sve prolazi, sa čim se suočava i kome veruje, prvi put od hapšenja njenog muža priča Biljana Mašić, profesor na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i supruga reditelja Miroslava Mike Aleksića, kojeg su glumice Milena Radulović, Iva Ilinčić i još pet devojaka, koje ne žele da otkrivaju identitet, a koje su pohađale njihov dramski studio "Stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srca", optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje.

- Mika je strašan borac i verujem da nije kriv. On je čovek koji se ne da. Oni su u jednom danu srušili ceo nečiji život, karijeru, čast... Sve su to dobro organizovali kroz institucije sistema, ne dajući mu priliku da kaže ijednu reč. Čoveka su spakovali par ekselans. Ja se divim tom master majndu. Ovo je vrhunski obavljeno, beskrajno profesionalno, ali ne možete da popustite pred tim. Kad imate džina pred košem, ako ne možete ništa drugo, onda mu bar odvežite pertle. On je čovek koji zdravlja nema i, što je ranije rekao jedan njegov lekar, živi na karakter. Tako je i sada. On živi na karakter i iz inata, da dokaže istinu - kaže Mašićeva.

- Taj pritvor u kom se nalazi, na takav način i u takvom njegovom zdravstvenom stanju, služi tako kao da bi najbolje bilo kad bi on sad bio dovoljno ljubazan da umre u zatvoru. To bi bilo sjajno. I da priča ostane tu gde su je posle 101 dana plasirali. Za 101 dan niko u Srbiji nije imao priliku da čuje ni jednu jedinu reč sa druge strane. A nije da nismo pokušavali.

Profesorka Mašić prepričala je i kako je, kad je policija odvela Aleksića 16. januara, odmah kontaktirala advokata:

- Bilo je zauzeto. Ona se posle javi i kaže da je zvao Mika i rekao "Izgleda da sam nekoga silovao". Čak se i nasmejao. Posle sat vremena, primila me ta inspektorka i objasnila mi da je priveden zbog silovanja. Ja kažem "Šta pričate?" Na moje zaprepašćenje, kao da ne znam s kim živim, zaboga, ona kaže: "Ne, ne, tako je." Pitam je ko je silovana osoba, a ona: "Aaa, to ne mogu ja da vam kažem, reći će vam Tužilaštvo." Tad mi zvoni telefon, zamolim da se javim, jer je ta drugarica advokat koja mi kaže: "Evo ti Blic na naslovnoj strani Milena Radulović." Tu sam dobila napad besa i pitala sam na šta to liči, meni ne možete da kažete, a novinarima možete ili su tu neke druge stvari u pitanju.

Što se tiče optužbi devojaka iz škole glume, Mašićeva je rekla kako je Milena četiri godine bila njen student i da su imale dobar odnos. Ona kaže da nikada posle te večeri nije zvala Radulovićevu ni druge devojke, niti su one nju:

- Ja znam onu Milenu, onu Ivu, a ove devojke ja ne poznajem. Budući da smo potpuni stranci, zašto bih ih zvala? Ako govorimo o ljubavi, gde se ta ljubav izgubila? Kad ste odlučile da sve prečutite, a onda nam podmetnete neutronsku bombu pod život? Negde niste ispale kako treba. Ali dobro, verovatno to tako mora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.