IZGLEDA DA IMA JOŠ POVREĐENIH Zaposleni u fabrici Trajal preplašeni: Bio sam na nekih 100 metara od eksplozije, ovde je opšta pometnja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 16:04

IZGLEDA DA IMA JOŠ POVREĐENIH Zaposleni u fabrici "Trajal" preplašeni: "Bio sam na nekih 100 metara od eksplozije, ovde je opšta pometnja"

Sumnja se da ima još povređenih nakon snažne detonacije u "Trajalu".

Zaposleni u fabrici u kojoj je jutros došlo do velike eksplozije u kojoj je jedan mladić stradao, istuču da se sumnja da ima još povređenih nego što je prethodno javljeno.

U eksploziji u fabrici "Trajal" poginuo je osamnaestogodišnji mladić, a povređeno je četiri osobe, od kojih je jedna devojka u kritičnom stanju hitno prevezena za Beograd.

- To su specifična radna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta, a i sam posao. Nikada nisam zalazio u taj pogon, mi smo preko puta njih, na nekih 100 metara sam bio kada je do eksplozije došlo. Ovde je opšta pometnja, radnici su uzrujani, a kako sam čuo od kolega, izgleda da ima ima još povređenih - rekao je za Kurir jedan od radnika.

(Srbija Danas/Kurir)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.