IZBO MLAĐU SESTRU PA POZVAO POLICIJU: Horor drama u porodičnoj kući, devojka preminula na licu mesta Ukaljala mi je čast

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 10:03

IZBO MLAĐU SESTRU PA POZVAO POLICIJU: Horor drama u porodičnoj kući, devojka preminula na licu mesta "Ukaljala mi je čast"

Stravičnom zločinu prethodila je svađa između brata i sestre

Mladić (24) iz Bremena ubio je mlađu sestru, saopštila je nemačka policija.

Prema saopštenju mladić, čiji identitet nije otkriven, je nakon zločina sam pozvao policiju i priznao šta je učinio.

On je ispričao da je nožem izbo sestru, a na lice mesta je ubrzo stigla i Hitna pomoć, međutim, lekari su samo mogli da konstatuju smrt devojke.

Mladić se odmah predao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nije se opirao prilikom hapšenja. On je policiji ispričao i da je sestru ubio jer mu je ukaljala čast.

Istraga je još uvek u toku, a mladić se nalazi u pritvoru.

Policija je saopštila da će nakon okončanja istrage biti poznato kako je došlo do sukoba između brata i sestre, piše RTL.de.

- Veruje se da je motiv zločina neraščišćen porodični odnos između sestre i brata. On navodno nije bio zadovoljan time kako njegova sestra živi i smatrao je da mu tako kalja čast - saopšteno je.

U trenutku zločina u stanu u kom su živeli bili su i drugi članovi porodice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brat izbo sestru jer mu je "ukaljala čast": Ubio je pred porodicom, pa pozvao policiju

Izvor: 24sedam.rs, 13.Dec.2023

Uprkos brzoj reakciji hitne pomoći, lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.