IZBIO POŽAR NEKOLIKO SATI PRE VENČANJA: Dva dana je trajala borba za život mlade neveste (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 10:59

IZBIO POŽAR NEKOLIKO SATI PRE VENČANJA: Dva dana je trajala borba za život mlade neveste (VIDEO)

Nekoliko sati pre venčanja u mladinoj kući je izbio požar koji se kobno završio.

Mlada nevesta iz Viskonsina nastradala je u požaru svega nekoliko sati pre nego što je krenula na venčanje.

Pejdž Rudi (19) je umrla od krvarenja u mozgu nakon što se nagutala dima kad se kuća u Ridsburgu zapalila na dan njenog venčanja sa Loganom Mičel-Karterom.

Tragedija se dogodila u utorak, a Rudi je preminula dan kasnije.

Porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodi da je Pejdž otišla na spavanje uzbuđena zbog radosnog događaja koji je sutradan čekao.

- Umesto toga probudila ih je policija da bi ih obavestila da je došlo do požara. Uprkos neverovatnim naporima porodice i doktora tokom dva užasna dana Pejdž nije mogla biti spasena. Preminula je okružena porodicom i prijateljima koji su ispunili celu čekaonicu u bolnici - navodi se na GoFundMe stranici koja je osnovana za prikupljanje pomoći.

Rudi i Mičel-Karter razmenili su zavete na privatnoj ceremoniji u ponedeljak. Za naredni dan bilo je zakazano malo venčanje u krugu porodice. Mladi par je živeo sa bakom i dedom mladoženje.

Rudijeva tetka je rekla da porodica ne veruje da su u kući bili aktivni detektori dima.

- Bila je dragocena. Nije bilo ničeg u vezi sa njom što vam se ne bi moglo dopasti - rekla je njena tetka Holi za NBC 15.

Porodica nastradale devojke navela je da je Rudi planirala da upiše veterinu na jesen.

Lili Markgraf, koja je prošle godine završila srednju školu sa Pejdž, rekla je da su se njih dve brzo sprijateljile.

- Imala je veliko brižno srce. Bila je tu za svakoga kome je to bilo potrebno pa čak i ako joj se ta osoba nije sviđala. Ako im je bila potrebna njena pomoć bila je tu da im pomogne. Nedostajaće mi do kraja života - rekla je drugarica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.